fat32 and fat16 hard drive issues

ZX evolution software and hardware

Postby justine » 17 Sep 2011, 08:39

I'm from Scotland.
And i'd love to see the IDE issue fixed...
User avatar
justine
 
Posts: 101
Joined: 06 Jul 2011, 00:50
Location: Scotland
Group: Registered users

Postby DimkaM » 17 Sep 2011, 11:16

justine,what information shows ServiceROM?
Image
ZX-Evo rev C, ZXNetUsb rev С
DimkaM
 
Posts: 1290
Joined: 24 Mar 2010, 13:42
Location: джунгли Амазонки
Group: Registered users

Postby justine » 17 Sep 2011, 17:58

Evo reset service v0.42
Base 10.09.2011 beta
avr 31.12.2010

I have tried previous versions too , only firmware 07.12.2010 works with the IDE correctly .
User avatar
justine
 
Posts: 101
Joined: 06 Jul 2011, 00:50
Location: Scotland
Group: Registered users

Postby DimkaM » 17 Sep 2011, 19:43

Незнаю что сказать.
Прикладываю тест, он сначала записывает 32 сектора на HDD со второго сектора. А потом считывает их в область экрана.
У меня картинка целая выводится, без повреждений.
ZX-Evo rev C, ZXNetUsb rev С
DimkaM
 
Posts: 1290
Joined: 24 Mar 2010, 13:42
Location: джунгли Амазонки
Group: Registered users

Postby DimkaM » 18 Sep 2011, 07:47

DimkaM wrote:Прикладываю тест...

Тест немного не честный был, экран я не обнулял, поверх считывал.
Но сути не меняет, прикладываю честный тест, с обнулением экрана.
В процессе видно как экран обновляется.

The test was a little honest, I do not reset the screen, on top of overlap.
But the fact does not change, put my fair test, with zeroing screen.
In the process shows how the screen is updated.
ZX-Evo rev C, ZXNetUsb rev С
DimkaM
 
Posts: 1290
Joined: 24 Mar 2010, 13:42
Location: джунгли Амазонки
Group: Registered users

Postby justine » 27 Sep 2011, 17:34

So no fix yet ?
Even though my Evo rev B is not faulty as the firmware 07.12.2010 works with the IDE correctly.
If i use any firmware after that date then my IDE is faulty !
Surely someone can see something wrong in the source between 07.12.2010 and now ?
User avatar
justine
 
Posts: 101
Joined: 06 Jul 2011, 00:50
Location: Scotland
Group: Registered users

Postby justine » 29 Sep 2011, 17:05

Hey guys thanx .
with the latest firmware and the new rom my IDE now works great.
:ura: :ura: :ura:
User avatar
justine
 
Posts: 101
Joined: 06 Jul 2011, 00:50
Location: Scotland
Group: Registered users

Postby DimkaM » 29 Sep 2011, 17:32

justine wrote:Hey guys thanx .
with the latest firmware and the new rom my IDE now works great.
:ura: :ura: :ura:

Не понял, что за последняя версия, почему я не знаю?
ZX-Evo rev C, ZXNetUsb rev С
DimkaM
 
Posts: 1290
Joined: 24 Mar 2010, 13:42
Location: джунгли Амазонки
Group: Registered users

Postby justine » 29 Sep 2011, 17:58

It was the present in every revision from 07.12.2010 to the last revision. The new one 486 seems fine as i can make new directories and rename them and they keep there names. In the buggy revisions if i renamed a directory it ended up corrupted.
But not now so it seems fixed ?
User avatar
justine
 
Posts: 101
Joined: 06 Jul 2011, 00:50
Location: Scotland
Group: Registered users

Postby CHRV » 29 Sep 2011, 20:39

Может потомучто я компиля в 80сп1, Вадир чета никак неосилит компиляцию - приходится мне пока у себя компилить.
Многое есть здесь: www.nedopc.com
User avatar
CHRV
Желесяка
 
Posts: 923
Joined: 15 Apr 2007, 22:52
Group: Registered users

PreviousNext

Return to Пентева - софт и железо

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 4 guests

cron